2018-10-22

, ,

Delimano CopperLUX aukšta keptuvė - įspūdžiai išbandžius

Delimano CopperLUX keptuvė

Šiandiena noriu Jums pristatyti naują Delimano keptuvę, kurios pavadinimas yra: „Delimano Stone Legend CopperLUX aukšta keptuvė“ - uf... koks jis ilgas, net pavargau rašyti :). Toliau aš ją vadinsiu tiesiog aukšta Delimano keptuve. Ir pabraukiu žodį „aukšta“, nes tai vienas iš keptuvės perliukų, leidžiantis keptuvėje ne tik kepti, bet ir gruzdinti bei gaminti skystus patiekalus ar troškinius.  Žinoma keptuvė turi ir daugiau privalumų, pavyzdžiui:

  • Nesvylanti, tvirta danga, kuriai užtenka vos lašelio aliejaus (taip gaminama sveikiau);
  • Indą galima naudoti tiek su metaliniais, tiek su mediniais įrankiais - paviršius nesibraižo;
  • Keptuvės rankena metalinė, todėl ją galima ne tik ant viryklės naudoti, bet ir pašauti į orkaitę; 
  • Papildomai galima įsigyti dangtį, kuris taip pat nesvyla, todėl ir jį galima naudoti orkaitėje.

Visą tai gražu, bet  kol kas tai tik sausa reklaminė tekstūra, gražus pristatymas ir tiek, kad tik parduoti daiktą. Taip jau yra šiais vartojimo kultūros laikais - prirašyta daug ir gražiai, o kaip yra iš tikrųjų, pamatysi tik įsigyjęs ir išbandęs.

Tai štai, turėdamas keptuvę savo rankose aš Jums ir parodysiu tikrąjį jos veidą. O kas labiau, nei joje ruoštas patiekalas jį atskleis. Pažiūrėkite koks gražumėlis:

Plovas Deliamo CopperLUX keptuvėje
Štai tokį nuostabų plovą šioje keptuvėje šiandieną su žmona pagaminome. Tiksliau gamino
žmona - aš tik fotogrfavau ir valgiau :)

Plovas

Nerealus plovas! Dar nesu valgęs savo virtuvėje skaniau pagaminto plovo. Tik jau nereikia sakyti, kad ne keptuvėje esmė. Gal ir ne visa esmė keptuvėje, bet mūsų gamybos atveju šį keptuvė labai palengvino darbą, sumažino plaunamų indų kiekį, ir kas labai nudžiugino - pagerino plovo skonį. Anksčiau tokiam plovui pagaminti naudojome ir keptuvę, ir puodą. Dabar prasisukome tik su keptuve. Visa plovo gamyba buvo atliekama tik keptuvėje.

Pradžioje mėsos skrudinimas. Detaliu plovo receptu, jei bus norinčių (rašykite komentaruose) pasidalinsiu atskirame įraše, o čia akcentuoju tik Delimano keptuvės indėlį. Taigi, mėsai skrudinti reikėjo labai nedaug aliejaus:

Aliejus pilamas į keptuvę

Keptuvė puikiai susitvarkė - mėsytė čirškėjo, kvepėjo ir net nebandė kabintis į keptuvės paviršių:

Keptuvėje skrudinama mėsa

Štai pažiūrėkite, kaip keptuvė atrodė po mėsos kepimo:

Keptuvės danga

Užteko tik pavalyti su popieriniu rankšluoščiu ir tuoj pat pradėti kepinti daržoves:

Kepinamos daržovės

Vėliau į keptuvę grįžo mėsa, prisidėjo ryžiai, visokie prieskoniai ir vanduo:

Pilamas vanduo

Užvožus dangtį keptuvė buvo pašauta į orkaitę. Tiesiog keptuvė brūkšnys troškintuvė. Labai patogu ir praktiška:

Keptuvė orkaitėje

Štai taip atrodė tik ištraukta iš orkaitės:

Keptuvė su plovu

Dangtis buvo kiek apkaitęs, bet tai normalu. Vėliau lengvai išsivalė.

O taip atrodė plovas. Man knietėjo pažiūrėti ar keptuvės kraštai ir apačia nepritraukė ryžių. Kaip matote ne, viskas puiku. Puikiai išsitroškino:

Neprisvilęs plovas

Belieka parekomenduoti šią keptuvę visiems, kurie vis dar savo virtuvėje neturi panašaus indo. Patikėkite, ji verta Jūsų dėmesio. Skanių Jums kepinių ir ate!


  Patiko įrašas? Prenumeruokite PAVARYK! naujienas
Dalinkitės:  

0 Komentarai :

Rašyti komentarą